DANSAANBOD EN LESINHOUDEN

Onze lessen starten terug vanaf 16 september 2024. Vooraf inschrijven is noodzakelijk om zeker te zijn van een plaatsje in een les. Beperkt aantal plaatsen om kwaliteit te kunnen waarborgen.

URBAN/HIPHOP

De basic lessen steken vol leuke choreo’s die haalbaar zijn voor iedere danser. De focus ligt hier dan ook op het aanleren van leuke composities van bewegingen op hippe/populaire muziek. Ook onze allerjongste dansertjes willen we reeds de beste basis aanbieden op een speelse, maar leerrijke manier. Dansplezier verzekerd!

 

URBAN ADVANCED

De advanced lessen bieden een ruimte aan dansers waarin ze zich verder kunnen ontplooien binnen de hiphopcultuur en waar dansers leren van elkaar. Door een ruim aanbod aan stijlen verkrijgen de dansers een breed scala aan zowel knowledge als skill level. Voor deze lessen zijn enkele jaren danservaring een vereiste! Indien nodig zal de lesgever je doorverwijzen naar een basic team om deze ervaring eerst op te bouwen.

Voor de lessen Urban Advanced Kids en Urban Advanced Juniors is het noodzakelijk een andere reguliere les als basis te volgen of deel uit te maken van een wedstrijdteam.


BEURTENKAART MOGELIJK VOOR DE ADVANCED LESSEN!

 

 BREAKDANCE

Breakdance heeft veel verschillende soorten bewegingen, grofweg ingedeeld in top rock (staand dansen), footwork (vanuit gehurkte positie), powermoves en freezes (poses). Deze verschillende soorten bewegingen komen ruimschoots aan bod in de lessen. Binnen break draait het om het hebben van een eigen stijl, originaliteit en expressie.

 

MODERN

In de lessen Modern sta je open voor de basistechnieken van de klassieke dans en hun benamingen. Van pliés, gepunte voeten, spotten, pirouettes, het basis floorwork tot het leren luisteren naar de muziek en het gebruiken van je gevoel voor ritme. In de choreo’s is er ruimte voor vrijere, expressievere bewegingsvormen waar balans, ademhaling, spanning en ontspanning een belangrijke rol spelen.


 

WEDSTRIJDTEAMS URBAN & WEDSTRIJDTEAM MODERN

Alle info omtrent onze wedstrijdteams: Chayenne Otten.

Deel deze pagina