LESINFO

ALGEMENE LESINFO

URBAN

Urban Dance is een verzamelnaam voor dansstijlen die ontstonden buiten de dansstudio’s, op informele plaatsen zoals op straat en in dancings. Ze zijn vaak improvisatorisch en sociaal van aard, vol interactie met de toeschouwers en de andere dansers. Onder Urban Dance vallen onder meer hiphop, popping, locking, streetdance… Individualiteit en originaliteit zijn belangrijk in Urban Dance. De dansers interpreteren de bestaande bewegingen en creëren nieuwe bewegingen om een eigen persoonlijke stijl te ontwikkelen. Urban dancestijlen zijn voortdurend in ontwikkeling en soms ontstaan daaruit weer nieuwe dansstijlen. Onze lesgevers hebben ieder hun eigen capaciteiten, troeven en accenten die zij in hun lessen Urban Dance steken.

URBAN MODERN

Bij moderne dans vloeien bewegingen en techniek voort vanuit de basis van het klassieke ballet. Als moderne danser sta je open voor techniek, maar mag je ook al eens bewegen buiten de lijntjes. Uit zijn comfortzone wordt de moderne danser beïnvloed door andere stijlen uit het straatbeeld waaronder o.a. hiphop en streetdance. En net daarom noemen we het Urban Modern. In de lessen Urban Modern leer je via lichaamsbewegingen ideeën en emoties uitdrukken. Naast deze beleving wordt er ook aandacht besteed aan de moderne danstechniek. Techniek, lenigheid en houding komen zeker voor in de lessen, maar de choreo’s zijn vooral gericht op het gevoel en de beleving van de muziek.


Onze lessen gaan door op volgende LOCATIES

CC Cultuurpunt, Phil Bosmansplein 1, 3670 Gruitrode (ingang langs achterkant gebouw!)

Sporthal Royke, Breekiezel 27, 3670 Gruitrode

Sporthal College, Collegelaan 22, 3990 Peer

LESGELDEN

LESGELDEN DANSJAAR 2019-2020

 

lidgeld + verzekering voor een volledig dansjaar  van september – juni

 

- 18 jaar

vanaf 18 jaar

(bij start dansjaar in september)

1 basic lesuur Urban - Urban Modern - Showteam - SST - CTT (60’)

Sweeties: €110

Kids: €120

vanaf Teens: €125

€135

+ elk bijkomend basic lesuur Urban - Urban Modern - Showteam - SST - CTT (60’)

+€65

 

Wedstrijdteams

+ PHOENIX - SATYR (120’)

+€150

+ DRYADE - CENTICORE - ALICANTO - YALE (90’)

+€115

+ duo-/triotraining (privé setting) = DTT (wekelijks 30’)

+€90

enkel ALICANTO of YALE (90’)

vaste prijs van €240

 

Betalen kan in twee delen

en vanaf 4 teams/lesmomenten in 1 week (voor 1 persoon) krijgt de danser een korting van €10 op het gehele lessenpakket!

Alle lesgelden moeten betaald zijn voor maandag 30 september 2019.

Indien lessen afgelast worden door heirkracht, worden deze niet terugbetaald. De dansschool doet dan al het mogelijke om deze lessen op een later tijdstip in te halen.

Wij zijn lid van Danssport Vlaanderen: www.danssportvlaanderen.be.