UURROOSTER 2019-2020

BASIC TEAMS HIPHOP/URBAN DANCE voor alle leeftijden!

 

Switching Styles Team

Via meerdere lesgevers komen verschillende urban dansstijlen aan bod. Dit team is bedoeld voor dansers +13 jaar mét danservaring.

SST

woensdag

20:00 – 21:00 uur

Sporthal Gruitrode

 

Co-Teaching-Team

VOLLEDIG NIEUW in ons basic aanbod! Chayenne en Thomas leren jullie de meest boeiende choreo's aan in hun les. Iedereen die veel wilt bijleren en 13 jaar of ouder is, kan deze lessen volgen. Verschillende urban stijlen, alsook partnering komen aan bod in deze reeks.

CTT

zaterdag

13:30 – 14:30 uur

CC Cultuurpunt Gruitrode

BASIC TEAMS URBAN MODERN

 

Leeftijden zijn hier een leidraad; we houden zeker ook graag rekening met de eventuele achtergrond klassieke of moderne dans die de danser bezit.

SHOWTEAMS URBAN

WEDSTRIJDTEAMS URBAN

INVULLING TEAMS

De teams ‘Hiphop/Urban Dance, SST & CTT’ staan open voor iedereen. Alsook de teams ‘Urban Modern’. Samen met de lesgever wordt er uitgezocht in welke niveaugroep(en) de danser thuishoort. Onze allerjongste dansertjes willen we de beste dansbasis aanbieden op een speelse, maar ook leerrijke manier.

We trachten ons in alle teams aan een maximum van 16 dansers te houden om onze kwaliteit te kunnen waarborgen. Wel vragen we een minimum van 8 dansers in een team; tenzij het team opstartend is. Uitzonderingen kunnen toegestaan worden door het bestuur van de dansschool.

Inschrijven is noodzakelijk om zeker te zijn van een plaats in een dansteam. Dansers die reeds lid waren van een team behouden altijd hun plaats naar een volgend dansjaar toe! Enkel voor een nieuw team is inschrijven voor hen ook een noodzaak!

Deel uitmaken van een wedstrijd- of showteam kan enkel als je tijdens de jaarlijkse audities of in onze lessen geselecteerd wordt.

Deel uitmaken van ILERION, SCYLLA of BENOE kan enkel als je nog minstens 1 andere les in onze school volgt.

Deel uitmaken van PHOENIX, SATYR of DRYADE kan enkel als je nog minstens 1 andere les in onze school volgt. Dit kan een basic team Urban, SST, CTT of Modern zijn, MAAR ook een showteam. In dit geval telt het showteam (énkel ILERION of SCYLLA) als basisteam voor de danser.

Deel uitmaken van CENTICORE kan enkel als je lid bent van een showteam, DRYADE of YALE of minstens 2 andere lessen uit het basic pakket (Urban, SST, CTT of Modern) in onze school volgt.

Een danser kan ook perfect deel uitmaken van twee wedstrijdteams (bijvoorbeeld DRYADE & CENTICORE). Deze danser is dan niet verplicht nog bijkomende teams/lessen aan zijn/haar pakket toe te voegen.

Deel uitmaken van ALICANTO of YALE kan enkel door selectie na een auditiemoment of selectie uit de lessen. Liefst volg je aanvullend nog andere lessen of geef je les in onze dansschool.

Dansen in een DUO of TRIO (DTT) kan enkel als je lid bent van minstens één wedstrijdteam en hier tijdens de jaarlijkse audities voor geselecteerd wordt.