DANSAANBOD EN LESINHOUDEN

Onze lessen starten terug vanaf 13 september 2021. Vooraf inschrijven is noodzakelijk om zeker te zijn van een plaatsje in een team. Beperkt aantal plaatsen om kwaliteit te kunnen waarborgen.

URBAN/HIPHOP

Deze basic lessen steken vol leuke choreo’s die haalbaar zijn voor iedere danser. De focus ligt hier dan ook op het aanleren van leuke composities van bewegingen op hippe/populaire muziek. Ook onze allerjongste dansertjes willen we reeds de beste basis aanbieden op een speelse, maar leerrijke manier. Dansplezier verzekerd!

 

URBAN ADVANCED o.l.v. Thomas Roox, Wout Crijns en Fabio Carcieri

Deze advanced lessen bieden een ruimte aan dansers waarin ze zich verder kunnen ontplooien binnen de hiphopcultuur en waar dansers leren van elkaar. Thomas en Fabio zullen zich vooral toespitsen op de verschillende stijlen binnen de hiphopcultuur: popping, locking, house… terwijl Wout zal focussen op stijlen zoals voguing, waacking en feminine. Door dit ruim aanbod aan stijlen verkrijgen de dansers een breed scala aan zowel knowledge als skill level.

 

URBAN TECHNIQUES & FOUNDATIONS o.l.v. Fabio Carcieri

Urban is meer dan enkel choreografie, daarom zal de focus in deze les liggen op de juiste technieken binnen de urban dansstijlen. Zowel de technieken als de foundations van o.a. house, popping en locking komen aan bod. Ben jij klaar om je skills naar het volgende niveau te tillen?

 

 BREAKDANCE

Breakdance heeft veel verschillende soorten bewegingen, grofweg ingedeeld in top rock (staand dansen), footwork (vanuit gehurkte positie), powermoves en freezes (poses). Deze verschillende soorten bewegingen komen ruimschoots aan bod in de lessen. Binnen break draait het om het hebben van een eigen stijl, originaliteit en expressie.

 

MODERN

In deze lessen sta je open voor de basistechnieken van de klassieke dans en hun benamingen. Van pliés, gepunte voeten, spotten, pirouettes, het basis floorwork tot het leren luisteren naar de muziek en het gebruiken van je gevoel voor ritme. In de choreo’s is er ruimte voor vrijere, expressievere bewegingsvormen waar balans, ademhaling, spanning en ontspanning een belangrijke rol spelen.

 

MODERN ADVANCED o.l.v. Zoë Guisson

In deze les zal je technisch en choreografisch uitgedaagd worden en ga je aan de slag met verschillende aspecten uit de moderne dans. Van floorwork tot invloeden uit de Hortontechnieken én uitdagende choreo’s. Ga deze uitdaging aan en til je techniek naar een hoger niveau!

 

 JAZZ CLASS o.l.v. Zoë Guisson

Jazz legt de focus op techniek, choreografie en uitstraling. Het SHOWelement is hier zeer belangrijk. Daarom ligt de nadruk in deze les zéker ook op expressie en vooral heel veel FUN!

 

WEDSTRIJDTEAMS URBAN

Alle info omtrent onze wedstrijdteams: Chayenne Otten. Audities op 4 en 5 september 2021.