VOLLEDIG LESAANBOD EN -INHOUDEN

URBAN/HIPHOP

Deze basic lessen steken vol leuke Urban choreo’s die haalbaar zijn voor iedere danser. De focus ligt hier dan ook op het aanleren van leuke composities van bewegingen op hippe muziek. Ook onze allerjongste dansertjes willen we reeds de beste basis aanbieden op een speelse, maar leerrijke manier.

 

URBAN ADVANCED o.l.v. Wout Crijns en Thomas Roox

Deze class biedt een ruimte aan dansers waarin ze zich verder kunnen ontplooien binnen de hiphopcultuur en waar dansers leren van elkaar. Thomas zal zich vooral toespitsen op de verschillende stijlen binnen de hiphopcultuur: popping, locking, house… terwijl Wout zal focussen op stijlen zoals voguing, waacking en feminine. Door dit ruim aanbod aan stijlen verkrijgen de dansers een breed scala aan zowel knowledge als skill level.

 

URBAN TECHNIQUES & FOUNDATIONS o.l.v. Fabio Carcieri

Urban is meer dan enkel choreografie, daarom zal in deze les de focus liggen op de juiste technieken binnen de urban dansstijlen. Zowel de technieken als de foundations van o.a. house, popping en locking komen aan bod. Ben jij klaar om je skills naar het volgende niveau te tillen?

 

MODERN

In deze lessen sta je open voor de basistechnieken van de klassieke dans en hun benamingen. Van pliés, gepunte voeten, spotten, pirouettes, het basis floorwork tot het leren luisteren naar de muziek en het gebruiken van je gevoel voor ritme. In de choreo’s is er ruimte voor vrijere, expressievere bewegingsvormen waar balans, ademhaling, spanning en ontspanning een belangrijke rol spelen.

 

MODERN ADVANCED o.l.v. Zoë Guisson

In deze les zal je technisch en choreografisch uitgedaagd worden en ga je aan de slag met verschillende aspecten uit de moderne dans. Van floorwork tot invloeden uit de Hortontechnieken én uitdagende choreo’s. Ga deze uitdaging aan en til je techniek naar een hoger niveau!

 

DANCE-PLOSION o.l.v. Kirsten Geers

Dit is geen danstraining, maar een functionele lichaamstraining in openlucht. Het verbeteren van kracht en uithoudingsvermogen in een aangename sfeer staat centraal. Tips van een kinesiste maken de hele setting grondig onderbouwd en volkomen veilig door voldoende aandacht voor de individuele mogelijkheden.

 

WEDSTRIJDTEAMS URBAN

SHOWTEAMS URBAN