ABOUT US

Jedagro vzw staat voor urban dansstijlen, maar ook voor het ontwikkelen van talent, het invullen van de passie en ambitie van veel dansers, een gezellige sfeer, discipline en natuurlijk veel plezier in dans en bewegen.

Onze dansschool wordt gekenmerkt door een gemotiveerd, getalenteerd en vooral zeer divers lesgeversteam. Mensen die niet alleen goed zijn in 'hun ding', maar de moves en passie ook weten over te brengen in hun lessen. Elke lesgever heeft een eigen verhaal, een eigen "urban stijl" en een eigen ruime danservaring. Ze trachten steeds op de hoogte te blijven van de nieuwste trends.

Jong en oud(er) krijgen de mogelijkheid om te dansen in onze dansschool. Er is voor iedereen een aanbod, rekening houdend met het niveau van elke danser. Naast de 'ruigere' lessen, staan er ook technieklessen op ons programma (Urban Modern) waarin de bewegingen en techniek voortvloeien vanuit de basis van het klassieke ballet.

Buiten deze verschillende dansmogelijkheden bieden wij extra gemotiveerde en getalenteerde dansers vanaf 6 jaar een platform om net iets vaker op een podium te staan en mee te dansen in een show- en/of wedstrijdteam. Showteams verzorgen optredens op verplaatsing en onze wedstrijdteams zijn erg actief in het wedstrijdgebeuren.

Om de onderlinge banden te versterken, zijn wij ook steeds te vinden voor een weekendje teambuilding of een andere leuke activiteit.

Naast ons vast lesrooster organiseren wij regelmatig workshops in onze school. Deze staan open voor zowel leden als niet-leden.

Jedagro vzw is lid van Danssport Vlaanderen.

Tot dans!

Jedagro-Team

JEDAGRO vzw

Oeverstraat 1 bus 1.01 – 3500 Hasselt

0566.977.668 I RPR, afdeling Hasselt

www.jedagro.be