DANSLESSEN OPGESCHORT TOT EN MET 3 APRIL‼️ -> Verlenging t.e.m. 19 april!

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen is de Nationale Veiligheidsraad op donderdag 12 maart in aanwezigheid van en in overleg met de ministers-presidenten bijeengekomen. Er is beslist om de huidige maatregelen te versterken met aanvullende social distancing maatregelen die met hetzelfde doel de verspreiding van de epidemie moeten tegengaan.

Wat de handelszaken en de zogenaamde recreatieve activiteiten (sport, cultuur, folklore, enz.) betreft:
Al deze activiteiten worden geannuleerd, ongeacht hun omvang en of ze openbaar of privé zijn.
Hieronder behoren helaas ook onze danslessen!

Deze maatregelen zijn geldig vanaf vrijdag middernacht (13 maart) tot en met 3 april.

Vanaf vandaag bekijkt men hoe men deze maatregelen zo goed en zo vlot mogelijk kan laten verlopen in Oudsbergen.

We hopen natuurlijk super hard dat we na 3 april weer kunnen dansen en onze show niet in het gedrang komt. Lessen die wegvallen halen we dan zo snel als mogelijk in!

In het allerslechtste geval moeten we onze show uitstellen tot na de examens: 27/28 juni. We begrijpen dat dit absoluut geen leuk nieuws is… we hadden het zelf ook graag niet moeten voorzien, maar momenteel houden we het nog steeds op 22/23/24 mei hé (met een noodscenario in het achterhoofd).

We missen onze dansers en wekelijkse portie fun en zweten nu al! Blijf zelf gezond en dansen in je kamer. We houden jullie alvast op de hoogte omtrent onze lessen, shows en wedstrijden via onze whatsappgroepen, onze website en de social media in het algemeen.
We hopen jullie hiermee voorlopig voldoende geïnformeerd te hebben.

Dank voor jullie begrip!
JEDAGRO-TEAM

ABOUT US - VISIE

Jedagro vzw staat voor urban dansstijlen, maar ook voor het ontwikkelen van talent, het invullen van de passie en ambitie van veel dansers, een gezellige sfeer, discipline en natuurlijk veel plezier in dans en bewegen. We zijn momenteel actief in Oudsbergen en Peer.

Onze dansschool wordt gekenmerkt door een gemotiveerd, getalenteerd en vooral zeer divers lesgeversteam. Mensen die niet alleen goed zijn in 'hun ding', maar de moves en passie ook weten over te brengen aan de dansers. Elke lesgever heeft een eigen verhaal, een eigen "urban stijl" en een eigen ruime danservaring. Ons team tracht steeds op de hoogte te blijven van de nieuwste trends.

Jong en oud(er) krijgen de mogelijkheid om te dansen in onze dansschool. Er is voor iedereen een aanbod, rekening houdend met het niveau van elke danser. Naast de 'ruigere' Urban lessen, staan er ook technieklessen op ons programma, Urban Modern, waarin de bewegingen en techniek voortvloeien vanuit de basis van het klassieke ballet.

Buiten deze verschillende basislessen bieden wij extra gemotiveerde en getalenteerde dansers vanaf 6 jaar een platform om net iets vaker op een podium te staan en blijven we hen prikkelen in hun dansontwikkeling door hen op te nemen in een show- en/of wedstrijdteam. Showteams verzorgen optredens op verplaatsing en onze wedstrijdteams zijn erg actief in het wedstrijdgebeuren in België en Nederland.

Om de onderlinge banden te versterken, zijn wij ook steeds te vinden voor een weekendje teambuilding of een andere leuke activiteit.

Naast ons vast lesrooster organiseren wij regelmatig workshops in onze school. Deze staan open voor zowel leden als niet-leden.

Jedagro vzw is lid van Danssport Vlaanderen.

Tot dans!

Jedagro-Team

JEDAGRO vzw

Oeverstraat 1 bus 1.01 – 3500 Hasselt

0566.977.668 I RPR, afdeling Hasselt

www.jedagro.be